y

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 314 ΒΙΝΤΕΟ

klemmena oneira epeisodio video ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 314 Περίληψη: 'Ολα έρχονται στο φως στον 3ο κύκλο της σειράς «Κλεμμένα 'Ονειρα».
Η αγαπημένη σειρά του Mega, που παρακολουθούν φανατικά σχεδόν 1,5 εκατ. τηλεθεατές καθημερινά, θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά με νέα, δυνατά επεισόδια. Πλέον, τα γεγονότα στις ζωές των ηρώων μας, βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο. Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Σταύρου και της Φαίης έχει μόλις τελειώσει, αλλά επικρατεί ανησυχία για το λόγο λιποθυμίας της νύφης και μεγάλη αγωνία για την εξαφάνιση της Βίκυς. Ο Δημήτρης προσπαθεί μάταια να συνεφέρει τη Βίκυ, η οποία είναι αναίσθητη και πολύ σοβαρά χτυπημένη. Πανικόβλητος, καλεί ανώνυμα ένα ασθενοφόρο και την εγκαταλείπει... Η Χρύσα, με φρίκη, συνειδητοποιεί ότι ο αδερφός της προσπάθησε να σκοτώσει τη Φαίη με ύπουλο τρόπο. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να καταλάβει το λόγο για τον οποίο η Χρύσα είναι τόσο θυμωμένη με τον 'Αρη. Ο Μαλτέζος στέλνει στην 'Αννα άλλο ένα ψεύτικο mail εκ μέρους του Μπίλυ. Η Νάνσυ εξακολουθεί να αισθάνεται ζαλάδες και ναυτίες και αποφασίζει να επισκεφτεί κάποιον γυναικολόγο... Ο 'Αρης αποκαλύπτει στη Χρύσα πως ξέρει όλη την αλήθεια για τον Σταύρο... Ο Μαλτέζος επισκέπτεται κρυφά τη Βίκυ στο νοσοκομείο... Ο Βολιώτης ετοιμάζει παγίδα για τη Μαντώ, αλλά ο Χριστόφορος νιώθει όλο και πιο άσχημα για το θέατρο που παίζει στα κορίτσια. Η Νατάσα ζητάει από τον 'Αρη να χωρίσουν, αλλά αυτός την εκβιάζει. Η Φαίη νιώθει ένα ξαφνικό μούδιασμα στο νοσοκομείο και ένας γιατρός που είναι κοντά της, τη συμβουλεύει να κάνει εξετάσεις...
Τεράστιες οι επιπτώσεις των γεγονότων στις ζωές των ηρώων μας, καθώς κανείς δεν θα είναι σε θέση να σταματήσει το ντόμινο των αποκαλύψεων που θα ανατρέψουν τα πάντα και θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Σταύρος, ο 'Αρης, η Χρύσα, οι μητέρες τους αλλά και ο Δημήτρης Μαλτέζος θα αναμετρηθούν με το παρελθόν τους και θα υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους... Θύτες και θύματα αλλάζουν ρόλους, ενώ η μοίρα ετοιμάζει νέες, επώδυνες δοκιμασίες...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), Υρώ Λούπη (Λουίζα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαΐνης (Θεόφιλος), Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου (Νατάσα), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Κώστας Κάππας (Δρόσος), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Μάνος Ιωάννου (Μάρκος), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Τάσος Παλατζίδης (Χριστόφορος), Χαρά Μακρυστάθη (Τζίνα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget