y

Πάολα Η μόνη αλήθεια paola

Η Πάολα διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της και οι αποδείξεις έρχονται μέσα από τη δουλειά της. Οι δύο τελευταίες δισκογραφικές δουλειές της, «Γίνε μαζί μου ένα» και «Μετά τα μεσάνυχτα – Live», έγιναν χρυσή και πλατινένια αντίστοιχα, ενώ αυτό το χειμώνα κρατάει με τον Παντελή Παντελίδη το «τιμόνι» του σχήματος στο «Teatro» όπου και εμφανίζονται.

Παράλληλα, το πρόσφατο single της «Μηδέν» κυριαρχεί στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, όντας σταθερό κάθε εβδομάδα μέσα στις 10 πρώτες θέσεις των airplay charts.

«Η μόνη αλήθεια» είναι πως η Πάολα εκτός από το λαϊκό χαρακτήρα της κρύβει και μία ροκ προσωπικότητα, την οποία ετοιμάζεται να φανερώσει στη νέα της δουλειά. Μαζί με τους μόνιμους πλέον συνεργάτες της, το συνθέτη Κυριάκο Παπαδόπουλο και το στιχουργό Ηλία Φιλίππου που υπογράφουν όλες τις επιτυχίες της, αλλά μαζί και με τον Παντελή Παντελίδη σε μία συνεργασία που το κοινό και των δύο ανέμενε, η Πάολα πρόκειται να φέρει για ακόμη μία φορά τα «πάνω-κάτω».

«Η μόνη αλήθεια» είναι πως η Πάολα σε λίγες ημέρες επιστρέφει με καινούρια προσωπική δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven στην οποία θα συμμετέχουν με τα τραγούδια τους οι προαναφερόμενοι δημιουργοί.

«Η μόνη αλήθεια» της θα αποκαλυφθεί σύντομα, είστε έτοιμοι;

Hit-Channel.com

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget