y

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ!

Χιονοπτώσεις σαφώς λιγότερες από όσες φαίνονται όλη την εβδομάδα που μας πέρασε, θα σημειωθούν την Τρίτη σε πολλές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας αλλά και της Θράκης. Σε Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη, οι χιονοπτώσεις τελικά θα επηρεάσουν μόνο ημιορεινά και ορεινά τμήματα, άνω των 600-800 περίπου μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!!

ΗΠΕΙΡΟΣ:Αρχικά θα χιονίζει σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων, ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας και κυρίως μετά το μεσημέρι, χιόνια θα πέσουν ακόμα και πάνω από τα 700-900 περίπου μέτρα. Λίγο πιο έντονες θα είναι οι χιονοπτώσεις στην βορειοανατολική Ήπειρο το πρωί και προς το απόγευμα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Χιονοπτώσεις θα σημειώνονται από το πρωί στην δυτική Μακεδονία. Μέσα στην ημέρα κυρίως στους νομούς Καστοριάς και Φλώρινας, κάποιες χιονοπτώσεις ίσως αποκτήσουν και μέτρια ένταση αλλά για πολύ λίγο. Γενικότερα στην υπόλοιπη Μακεδονία, θα χιονίζει μέσα στην Τρίτη σε υψόμετρα αρχικά άνω των 1100-1200 μέτρων, ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας και προς το απόγευμα, θα χιονίζει και πάνω 800-900 μέτρα περίπου.

ΘΡΑΚΗ:Χιονοπτώσεις ασθενούς ως και μέτριας έντασης θα πέφτουν σε ορεινά τμήματα της Θράκης, άνω των 1200-1400 μέτρων.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ:Στην Θεσσαλία θα χιονίζει αρχικά πάνω από τα 1200-1300 μέτρα, ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας, χιονοπτώσεις θα πέφτουν και πάνω από τα 900-1000 μέτρα.

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ & ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:Λίγες και πιο τοπικές θα είναι οι χιονοπτώσεις στα ορεινά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου την Τρίτη και θα πέφτουν σε υψόμετρο αρχικά άνω των 1400-1500 μέτρων, ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας, θα χιονίζει περίπου πάνω από τα 1200-1300 μέτρα. Στην δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, από το απόγευμα ίσως να χιονίζει και σε χαμηλότερα υψόμετρα, περίπου πάνω από τα 1100-1200 μέτρα.

Υπάρχει ενδεχόμενο να ανανεώσουμε την πρόβλεψη μας αυτή, αν υπάρξουν κάποια νεότερα στοιχεία, ωστόσο κατά 90%, αυτές θα είναι οι περιοχές και τα υψόμετρα όπου θα σημειώνονται χιονοπτώσεις μέσα στην Τρίτη.
ΠΗΓΗ greek-weather-org

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget