y

Σπίτι της Εμμας ΕΥΗ ΔΑΕΛΗ

Ο Γιάννης Μπέζος συναντιέται ξανά με την τηλεοπτική του κόρη από την πετυχημένη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», Εύη Δαέλη, η οποία μεγάλωσε αλλά συνεχίζει να κάνει σταθερά βήματα στην υποκριτική πλάι σε καταξιωμένους ηθοποιούς.
Εκτός όμως από τον δημοφιλή πρωταγωνιστή, και η Κάτια Δανδουλάκη επιστρέφει στο Mega μετά τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Βέρα στο δεξί». Από την επόμενη εβδομάδα μάλιστα θα... παίζει σε διπλό τηλεοπτικό ταμπλό, στο «Σπίτι της Εμμας» (που κάνει πρεμιέρα την επόμενη Παρασκευή, στις 22.30) και στο «Dancing with the stars» (κάθε Κυριακή, στον ΑΝΤ1).Οσο για την κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς; Είναι η Εμμα, το γλυκό golden retriever της οικογένειας που από την πρώτη στιγμή έχει γίνει η αδυναμία όλων των συντελεστών. Περισσότερο χρόνο βέβαια περνάει με τον Γιάννη Μπέζο, που είναι ο... μπαμπάς της, αλλά στα διαλείμματα των σκηνών όλοι τρέχουν να τη χαϊδέψουν και να την πάρουν αγκαλιά.

Σύμφωνα με το πρωτότυπο σενάριο της σειράς, που υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, η οικογένεια Παξινού κατοικεί σε ένα τριώροφο σε μια γειτονιά της Αθήνας. Ο Αρχοντής είναι ο πατέρας και ο παππούς της οικογένειας. Είναι χωρισμένος από τη γυναίκα του Ιουλία και απολαμβάνει την ελευθερία του δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις. Ζει με την Εμμα, που του έχει κλέψει την καρδιά (τα αισθήματα είναι αμοιβαία).
Ο Αρχοντής θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην γυναίκα του, αλλά και ολόκληρη την οικογένειά του όταν θα αποφασίσει να συζήσει με τη νεαρή και όμορφη Ανια, που κατάγεται από την Ουκρανία.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget