y

Το ζώδιό σας σήμερα

Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: H ευαισθησία σας είναι πολύ έντονη και ίσως να μην έχετε την δύναμη να αρνηθείτε την βοήθεια σε πρόσωπα δικά σας ή ακόμα και σε άλλα. Γιατί θεωρείτε ότι έχετε χρέος να τα εξυπηρετήσετε.
Έρωτας: Είστε κάπως στις κλειστές σας και πιθανόν να ξεγελαστείτε από τα συναισθήματα σας γιατί δεν θα έχετε καθαρή κρίση. Η λύπη μερικές φορές δεν σας καθοδηγεί σωστά και κυρίως με έναν Παρθένο που δεν θα ανοίξετε εύκολα τα χαρτιά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αφήνετε πίσω σας κάποια πρόσωπα γιατί καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο να μετριάσετε την φόρα σας. Μην κάνετε κάτι που δεν σας αντιπροσωπεύει μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί. Η λεπτομέρεια είναι απαραίτητη στην καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε όλη την μέρα μπροστά σας να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με καλή ενέργεια. Γιατί θα έχετε περιθώρια να δείξετε το καλό σας και γλυκό πρόσωπο. Οι λυπητερές ιστορίες σας συγκινούν πάρα πολύ.
Έρωτας: Επειδή μερικές φορές έχετε ανάγκη να ζείτε το ρομάντζο σας πιθανόν σήμερα να νιώσετε για το σύντροφό σας ότι μπορείτε να δείξετε τα κρυμμένα σας συναισθήματα μαζί με την ευαισθησία που σας περιβάλλει. Θα κερδίσετε καλύτερη επαφή με τον Σκορπιό και με τον Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές γίνεστε πολύ σκληροί στην κρίση για τον εαυτό σας επειδή αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα συνήθως ενοχικά. Τώρα ήρθε η ευκαιρία να είστε περισσότερο χαριστικοί στην κρίση σας του εαυτού σας και θα δείτε ότι οι πόρτες θα ξεκλειδώσουν πιο γρήγορα

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Σήμερα γενικά νιώθετε μπερδεμένοι και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη λογική σας για να δουλέψει σωστά η κρίση σας. Αλλιώς μπορεί να παρασυρθείτε από λάθος πληροφόρηση.
Έρωτας: Θα υπάρξει ευκολία με έναν Σκορπιό γιατί θα καταλάβετε επιτέλους τι είναι αυτό που αναζητάει από εσάς. Κατά τα άλλα για να έχετε σωστή επικοινωνία θα χρειαστεί να είστε αποστασιοποιημένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι πριν παραδώσετε μια δουλειά ή ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από εσάς να το ελέγξετε πολλές φορές γιατί μπορεί να γίνουν λάθη. Είτε από την πλευρά σας είτε από συνεργάτες που είστε μαζί και είναι αφηρημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είναι μια πολύ θετική ημέρα για να εκδηλώσετε το συναίσθημά σας με τον τρόπο που θέλετε εσείς. Γι αυτό μην ανοίγεστε σε πολλά μέτωπα γιατί θα χάσετε αυτή την καλή σας διάθεση.
Έρωτας: Είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σας με μεγάλη ευκολία και με γλυκύτητα που μόνο εσείς ξέρετε να δείχνετε. Η προστασία που θα του δείξετε θα είναι πολύ έντονη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες να αναδείξετε τα προσόντα σας και να επιβεβαιώσετε τη διαίσθησή σας. Για αυτό μην περιμένετε να σας προτείνουν κάτι. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Ηρεμείτε για λίγο και σε πιο ακραία μορφή αδρανείτε τελείως από κάποια καθημερινά θέματα που σας απασχολούν. Ίσως να θέλετε να απομακρυνθείτε από εστίες που σας χαλάνε την ενέργεια.
Έρωτας: Η ιδανική μορφή για σας μιας καλής σχέσης είναι το άτομο που δεν σας κρίνει και σας έχει επίκεντρο στην ζωή του. Αυτό μερικές φορές δεν το πετυχαίνετε και ίσως να δυσανασχετείτε ή να απομονώνεστε. Το καλό είναι ότι με τον Ιχθύ θα έρθετε κοντά γιατί με τον τρόπο του δεν σας ζορίζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να κάνετε μια συνεργασία η οποία όμως πρώτα χρειάζεται πολύ γερά θεμέλια. Γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνουν λάθη και τελικά να περιοριστείτε στο να συγκρατήσετε τα ήδη υπάρχοντα θεμέλια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε ανακατευτεί με άλλους και αυτό μερικές φορές δεν σας εξυπηρετεί γιατί απομακρύνεστε από την δική σας γραμμή και ίσως βρεθείτε να κάνετε τα χατίρια τους.
Έρωτας: Η αναθεώρηση κάποιων καταστάσεων ίσως σας βοηθήσει να δείτε από μια άλλη οπτική γωνία την σχέση σας. Να βάλετε δηλαδή μπόλικο συναίσθημα το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο δυνατοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια γενική διευκόλυνση αυτή την στιγμή στις επαγγελματικές σας επιδόσεις. Για αυτό καλό είναι να κρατήσετε οτιδήποτε έχετε σταθερό και μετά, αν θέλετε συνεργασία, να είναι νέο μοντέλο σε νέα βάση, χωρίς να αναμειγνύεται το ήδη υπάρχον.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Πιθανόν να αδρανείτε ή να έχετε παραπλανηθεί από συναισθήματα τα οποία σας πιέζουν να μην ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό. Μπορεί επίσης να είστε της φιλοσοφίας ότι «και αύριο μέρα είναι για να κάνω αυτό ή εκείνο».
Έρωτας: Μερικοί μπορεί συνειδητά να ζείτε μέσα σε μια μεγάλη φαντασίωση και να μην θέλετε να βγείτε από εκεί. Γιατί αν βγείτε, μετά τι θα κάνετε. Κυρίως αν σχετίζεστε με Ιχθύ δεν είναι εύκολο να αποφασίσετε τι θέλετε ακριβώς.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται ότι κι αν κάνετε μαζί να παρουσιάζετε και αποδείξεις για τις πράξεις σας. Διότι, υπάρχει ο κίνδυνος να πληρώσετε κάτι και μετά να μην σας το αναγνωρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ ανοικτοί σε συζητήσεις, επαφές αλλά και γνώσεις που αφορούν την τέχνη όπως τραγούδι, μουσική ή χορό. Όλα αυτά γενικά σας κάνουν καλό.
Έρωτας: Ένα άτομο που μπορεί να ανήκει και στην σφαίρα του ιδανικού ίσως είναι δίπλα σας και σας δημιουργεί μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα, κυρίως με τα λόγια του και αυτά που λέει ότι νιώθει για σας. Ίσως να μην είναι όλα αληθινά αλλά σαν θεραπεία σας κάνουν. Καλό θα είναι να τα κρατήσετε χωρίς να κάνετε μεγάλα όνειρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να κερδίσετε χρήματα ή να βρείτε κάτι άμεσα που θα συμπληρώνει το εισόδημά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Καλό είναι να έχετε ξεκάθαρους στόχους γιατί μερικές φορές στην πορεία χάνετε την αλήθεια σας. Κυρίως όταν συμμετέχουν και άλλα πρόσωπα στα σχέδια σας.
Έρωτας: Όταν χαμηλώνετε το πήχη και δείχνετε αντί για ένα δυναμικό πρόσωπο, πολύ ευάλωτοι ή ευαίσθητοι κερδίζετε πόντους και με τον τρόπο αυτό έρχεστε πιο κοντά με έναν Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχετε γνωρίσει πρόσωπα που θα σας τα παρουσιάζουν όπως ακριβώς τα θέλετε. Αλλά για να είστε σίγουροι όσα ειπωθούν θα εκτελεστούν κατά γράμμα θα χρειαστεί να τους δεσμεύσετε μ' ένα χαρτί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Πέφτουν οι τόνοι και η ένταση, γι αυτό έχετε περισσότερο χρόνο στην διάθεση σας να περάσετε καλά ή να ηρεμήσετε από το στρες.
Έρωτας: Ενώ δεν θέλετε να δείχνετε την ευαισθησία σας, ένα πρόσωπο τα καταφέρνει και δείχνει στο άτομο σας τα πολύ εσωτερικά του συναισθήματα, που μάλλον είχε κρυμμένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να περιμένατε καιρό να έρθει αυτή η στιγμή, γι αυτό καλό είναι να είστε πολύ ήρεμοι και σίγουροι σε αυτό που θέλετε. Ας πούμε ότι υπάρχει η θεία θέληση η οποία σας σπρώχνει να κάνετε το μεγάλο βήμα. Μην φοβάστε πάντως τις αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε παραδοθεί κατά κάποιον τρόπο ή σε συναισθήματα που δεν βγάζετε άκρη με την πρώτη ή σε μια κατάσταση η οποία δεν σας αφήνει περιθώριο να έχετε ξεκάθαρη κρίση.
Έρωτας: Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός μπορεί να βρουν ευκαιρίες να τρυπώσουν μέσα στην καρδιά σας, γιατί τους δίνετε την εντύπωση ότι θα πάτε με τα νερά τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει διάθεση από την πλευρά σας να δουλέψετε ακόμα και με άτομα που έχουν μια καλλιτεχνική κατά κάποιο τρόπο υπόσταση ή ακόμα είναι έντονα δημιουργικοί. Μόνο που μπορεί να σας βγάζουν έξω από τα δικά σας δεδομένα. Μην νομίζετε ότι δεν σας κάνουν καλό, γιατί θα δείτε ότι με κάποιον περίεργο τρόπο θα κερδίσετε χρήματα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Νιώθετε ήρεμοι και γαλήνιοι και πάνω από όλα εμπιστεύεστε τα πρόσωπα που ανταλλάσετε γνώμες και ιδέες. Ίσως με τον τρόπο του ο Παρθένος να σας κινητοποιεί να είστε ρεαλιστές αλλά εσείς έχετε χαράξει την δική σας πορεία οπότε μπορεί και μην λάβετε πολύ υπόψη σας αυτά στα οποία επιμένει.
Έρωτας: Νιώθετε πολύ δυνατοί και με τον τρόπο σας απομονώνετε κάποια δύσκολα στοιχεία που μερικές φορές υπάρχουν στη σχέση με ένα πρόσωπο που ίσως να είναι στο εξωτερικό. Η έλξη με τον Τοξότη είναι μεγάλη αλλά φροντίστε να δημιουργήσετε μεταξύ σας μια καλή βάση για να υπάρχει συνεχόμενη ροή στη σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πόρτες που ανοίγουν και σήμερα ειδικά θα έχετε απαντήσεις που περιμένατε εδώ και καιρό. Μην αμφισβητείτε όμως κάποιες συνεργασίες γιατί κι αυτοί μπορεί να έχουν το δίκιο τους.
astrology.gr

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget