y

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 27-28-29-30-31

BROUSKO EPEISODIA 27-28-29-30-31 ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδια περιλήψεις των επεισοδίων 27-31.
Επεισόδιο 27: Ο Σήφης συνεχίζει να αναζητάει στο Λονδίνο την Μελίνα. Ο Μηνάς πηγαίνει στο αυτόφορο κι η Δάφνη προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική να μμην καταθέσει εναντίον του.

Επεισόδιο 28: Ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει τη Μελίνα στις δύσκολες στιγμές που περνάει στο νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος εξακολουθεί να δέχεται πιέσεις να επιστρέψει στην Κύπρο. Εκεί, τον περιμένουν μεγαλύτερα προβλήματα εξαιτίας της πλεκτάνης που του στήνουν η Ευρυδίκη με τον Αντώνη.

Επεισόδιο 29: Η Δάφνη, δημιουργώντας ίντριγκες, παλεύει ν" αποτρέψει τον Αχιλλέα, ν' αποκαλύψει στον Σήφη, τη σχέση του με τη Μελίνα. Κι ενώ όλοι πιστεύουν ότι πίσω απ" τον πυροβολισμό του Ματθαίου βρίσκεται η Αναστασία, εκείνη "στριμώχνει" τον Διαμαντή, που προχωρεί σε μια πολύ σημαντική ομολογία.

Επεισόδιο 30: Μετά την επίθεση από τους δύο άγνωστους άντρες η Μελίνα είναι τραυματισμένη. Ο Αχιλλέας επιμένει να καταγγείλουν το συμβάν στην αστυνομία, εκείνη όμως αρνείται. Ο Σήφης με την Αναστασία σοκαρισμένοι από τις αποκαλύψεις του Μάρκου για το παρελθόν της Δάφνης, βρίσκονται σε δίλημμα.

Επεισόδιο 31: Ο Αχιλλέας ζητάει από τον Ιωάννου πίστωση χρόνου προκειμένου να επιστρέψει τα χρήματα. Μια συνάντησή του Σήφη με την Αγγελική θα έχει απρόοπτες συνέπειες.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BROUSKO

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget