y

Προβλέψεις Οκτωβρίου για την Ελλάδα (χρησμοί Karl Heinz Ottinger)

Ο Οκτώβριος είναι αρκετά δύσκολος και καταλυτικός, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ανατραπούν οι πολιτικές ισορροπίες. Ήδη στην πολιτική σκηνή επικρατεί αναταραχή ενώ κάποια ΜΜΕ έχουν αρχίσει το πολιτικό κοπτοράπτη. Αρχικά ενόχλησε ο Α. Τσίπρας με τα Burberry που φορούσε και εν συνεχεία ήρθε η δολοφονία του μουσικού της χιπ – χοπ Παύλου Φύσσα.

Το σύστημα προσπαθεί να αποβάλλει το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή ενώ στην πραγματικότητα τα υψηλά δημοσκοπικά αμφότερων είναι δικό τους δημιούργημα. Μέσα σε 6 χρόνια από το 1% που έπαιρνε ο Ν. Μιχαλολιάκος και έκανε πάρτι έφτασε πάνω από το 13%. Ο ΣΥΡΙΖΑ από το 4% που είχε προ του 2004 ανέβηκε στο 20% και τώρα χτυπάει στα ίσια την πόρτα τη εξουσίας. Στην πρώτη περίπτωση, αν ρωτήσει κάποιος του περισσότερους Χρυσαυγίτες ποιος ήταν Ρούντουλφ Ες θα πουν δεξί χαφ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στου ΣΥΡΙΖΑ πάλι οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε το 1/10 από τις εξαγγελίες... του ίδιου του κόμματός τους.

Έχω κατ' επανάληψη τονίσει τι υποδεικνύει ο Ουρανός στον Κριό και πως αυτά που ζούμε μοιάζουν με εκείνες τις ημέρες στη Γερμανία που είχαμε προ του 1933, που ο Α. Χίτλερ ανέλαβε την εξουσία. Οι διαφορές είναι μικρές ενώ τα γεγονότα που θα έρθουν θα είναι στην πραγματικότητα αναπάντεχα.

Τι έχει όμως να βγάλει ο Οκτώβριος;

Καταρχήν η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 11η μοίρα του Ζυγού εντός του 4ου οίκου του ωροσκοπίου της Ελλάδος (24/7/1974) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο, Ερμή και Ωροσκόπο της. Λόγω του ότι συμβαίνει σε Ουράνια μοίρα, είναι πιθανές ρήξεις, ανατροπές και συγκρούσεις. Στις 19/10 πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στην 25η μοίρα του Κριού με νέους τριγμούς στην συνοχή της κυβέρνησης και την ενδεχόμενη προσφυγή σε εκλογές να φαντάζει ένα πολύ πιθανό σενάριο. Όπως έχουμε ξαναγράψει από 10/10 αρχίζουν τα πολύ – πολύ δύσκολα.

Αυτόν το μήνα προοδευμένος Άδης μιλά για προβλήματα όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών του κράτους προς τους πολίτες. Επίσης, υποδεικνύει ιστορική αμφισβήτηση ή αντιρρήσεις τρίτων στα κεκτημένα δικαιώματα του λαού και όχι μόνο. Επίσης, δείχνει επιβεβλημένο κλείσιμο εταιρείας του δημοσίου ή φυγή εταιρείας στο εξωτερικό. Πολύ πιθανόν είναι να υπάρχουν προβλήματα και με χώρους αποβλήτων.

Ο Άρης βγάζει βία, κακοποίηση και εξαναγκασμό την ώρα που ο κόσμος που θα ψάχνει ελπίδα και κάποιον που θα τηρήσει τις υποσχέσεις που δίνει.
Αυτό που με τρομάζει είναι ότι Υποθετικός Κρόνος υποδεικνύει πολεμικές αγριότητες και βεντέτες. Λέτε να έχουμε επίθεση σε πολιτικό πρόσωπο; Παράλληλα, το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλά για βία που φέρνει βία και την τοποθέτηση κάποιου σε δημόσια θέση. Ο προοδευμένος Κρόνος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου διότι εμπόδια από τρίτους και αρνήσεις θα δυσχεράνουν την κατάσταση. Προβλήματα από την επιδείνωση της φτώχιας ενώ είναι πιθανόν διαμαρτυρίες να μετατραπούν σε κηδείες, πόνο και οδύνη.

Σε κοινωνικό επίπεδο, θα είναι έντονη η αίσθηση της απελπισίας. Οι προοδευμένοι Πλούτωνας και Σελήνη υποδεικνύουν εντολές ατόμων που έχουν εξουσία και ζητούν ο λαός να είναι πειθήνιος. Ο Βουλκάνους μιλά για κτήρια που θα είναι πάλι υπό φρούρηση (θυμάστε τι έγινε με τα κτήρια της Χρυσής Αυγής) και για επιτυχία διωκτικών αρχών σε θέματα γιαφκών και τρομοκρατίας. Θα έχουμε όμως και επιβολή αποφάσεων και περιπτώσεις που ο λόγος θα περνά μέσα από τη μυϊκή δύναμη. Επιπλέον, ο προοδευμένος Ωροσκόπος προεικονίζει γεγονότα εκτεταμένα αλλά και αρμονική συνεργασία των αρχών. Σύμφωνα με το προοδευμένο σημείο της Μηδενικής Κριού γυναίκες με εξουσία έρχονται να επιβάλλουν τα θέλω τους. Προβλήματα με χώρους πόνου ή περιορισμού (πχ νοσοκομεία, άσυλα, φυλακές) και πρόσωπα που είναι υπό περιορισμό ή οποιαδήποτε τύπου στέρηση. Ειδήσεις για μισθούς και συντάξεις και αύξηση φορολογίας

Σε πολιτικό επίπεδο, τα πράγματα δεν ολισθαίνουν απλά, αλλά ξεφεύγουν τελείως. Η Χρυσή Αυγή νομίζω πως θα βγει πιο ενισχυμένη αφού από 10/10 είναι πολύ πιθανόν να αλλάξουν τα πράγματα εις βάρος της κυβέρνησης. Καθότι όπως λέει και ο λαός το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η δράση της θα συνεχίσει να υπάρχει και να λειτουργεί ως στρατιωτική μηχανή.
Η Ν.Δ θα αρχίσει να αποκτά επικοινωνιακό πρόβλημα και από ό, τι φαίνεται θα βρεθεί αντιμέτωπη με δημοσκοπικές αρρυθμίες. Το ΠΑΣΟΚ πάει για δημοσκοπικό Βατερλό ενώ η ΔΗΜΑΡ θα προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω της τη ρετσινιά από τη συμμετοχή στην τρικομματική κυβέρνηση. Παρ' όλα αυτά κάποια στελέχη της θα αρχίζουν να φλερτάρουν με το ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ ίσως κερδίσει παροδικά ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ και στους Ανεξάρτητοι Έλληνες το ανέβασμα των ντεσιμπέλ θα φέρει και τα ανάλογα ποσοστά. Τέλος, ο Υποθετικός Κρόνος μιλά για αλλαγή πολιτικού σκηνικού ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως από 4/10 για τη Ν.Δ ξεκινά μια νέα ηλιακή χρονιά με καταστροφικές εξελίξεις.
Κλείνοντας, τον Οκτώβριο, θα διαπιστώσουμε πλήρη κατάλυση ελευθεριών και κοινοβουλίου σε μια χωρά που θα υποφέρει και η αντίσταση θα είναι η μόνη απάντηση.

χρησμοί Karl Heinz Ottinger
*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/49038-oi-hrismoi-toy-oktovrioy-gia-tin-ellada#ixzz2gZNH5kz7

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget