y

Christian Grey Jamie Dornan

Το όνομα του Ιρλανδού Jamie Dornan ακούγεται όλο και πιο έντονα για τον ρόλο του Christian Grey στην κινηματογραφική μεταφορά του "Fifty Shades of Grey". Χαρά μας να τον παρουσιάσουμε.
Μπορεί ο Charlie Hunnam να δήλωσε ότι δεν θα αναλάβει τον ρόλο του στην πολυσυζητημένη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος "Fifty Shades of Grey", λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, οπότε αυτός ο ρόλος πρέπει να βρει άξιο αντικαταστάτη. Και κάτι μας λέει ότι αυτός ο αντικαταστάτης θα είναι ο Jamie Dornan. Ψάξαμε λίγο το βιογραφικό του και ιδού τα ευρήματα.
Ήξερες ότι:
Ο Jamie υπήρξε μοντέλο εσωρούχων Calvin Klein, ΄έχοντας φωτογραφηθεί δίπλα σε ονόματα όπως Kate Moss και Eva Mendes. Έχει πρωταγωνιστήσει επίσης σε καμπάνιες των Dior, Aquacutum και Armani (με μεγάλη επιτυχία φανταζόμαστε).
Ο ίδιος έχει εργαστεί και ως ηθοποιός στη σειρά “Once Upon A Time” και στο “The Fall” του BBC. Mάλιστα, στην δεύτερη σειρά υποδύεται έναν serial killer.
Ο σέξι 31χρονος ηθοποιός και μοντέλο που παλιότερα είχε σχέση με την Keira Knightley .

Δυστυχώς θα σας απογοητεύσουμε. Ο Jamie είναι ήδη παντρεμένος με την τραγουδίστρια Amelia Warner.
Έχει ύψος 1,80 και έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα από τους ανταγωνιστές του στον ρόλο του Christian.
Όχι, δεν είναι ο επικρατέστερος. Ο Matt Bomer βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αν και η επιλογή των βασικών συντελεστών φαίνεται πως είναι τελικά ο Robert Pattinson. Άλλα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των: Matt Bomer, Cillian Murphy, ο Ian Somerhalder, Alexander Skarsgard και Alex Pettyfer. Σύντομα θα ξέρουμε.

Καλή τύχη.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget