y

Arnold Schwarzenegger Πέντε φορές τη μέρα ...

Την «καυτή» αποκάλυψη έκανε ο 54χρονος κωμικός ηθοποιός Tom Arnold, ο οποίος όπως είπε στην «Daily Star», ο 66χρονος ηθοποιός διαθέτει ένα «χαρέμι» γυναικών αποκλειστικά γι΄αυτό το σκοπό, στις οποίες τηλεφωνεί καθημερινά ώστε να τον ικανοποιούν!
Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό του Hollywood Αrnold Schwarzenegger. Ο Tom Arnold, που σημειωτέον είναι και κολλητός φίλος του, ισχυρίστηκε πως ο 66χρονος star, μετά το χωρισμό του από τη Maria Shriver το 2011 (όταν μαθεύτηκε πως έχει εξώγαμο από την υπηρέτρια τους), δεν προλαβαίνει ν΄αλλάζει τις γυναίκες!
«Ο Arnie, έχει τρομερή ορμή. Υπάρχουν γυναίκες που τον συναντούν αποκλειστικά για ερωτα. Δεν είναι μόνος του, αλλά έχει πολλές συντρόφους», ανέφερε ο φίλος του ηθοποιού. Μάλιστα, ο 54χρονος κωμικός λέει πως ο Schwarzenegger, έχει συνδέσει άμεσα την ερωτικη δραστηριότητα του, με τη φυσική του κατάσταση.
«Έχει πολλές ανάγκες, και πιστεύει πως ακόμα και αυτο είναι μέρος του fitness. Πέντε φορές τη μέρα ερωτας, είναι ένα καλό νούμερο για εκείνον», πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget