y

Robert Pattinson James Dean ρομπερτ πατινσον τζειμς ντιν

Ο Robert Pattinson μέτα τη δημοσιότητα που απέκτησε πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Twilight, κατάφερε να παίξει σε πολλές σημαντικές παραγωγές και είναι μόλις 27 χρονών!Τώρα έρχεται ένας νέος ρόλος για τον ταλαντούχο ηθοποιό, ο οποίος σίγουρα θα σχολιαστεί πολύ. Ο νέος ρόλος πρόκληση είναι αυτός του θρυλικού ηθοποιού James Dean.
O Robert Pattinson θα υποδυθεί τον James Dean, στην νέα ταινία για τη ζωή του που θα αφορά κυρίως στην φιλία του James Dean με τον φωτογράφο Dennis Stock. Συγκεκριμένα αφορά ένα ταξίδι που έκαναν μαζί οι δύο άντρες από το Λος Άντζελες στην Νέα Υόρκη και στην Ιντιάνα, για μία φωτογράφηση λίγο πριν την τεράστια επιτυχία του Dean στην ταινία «East of Eden«.
Σκηνοθέτης της ταινίας ο Ολλανδός σκηνοθέτης Anton Corbijn,ο οποιος είναι κυρίως γνωστός για την σκηνοθεσία μουσικών video clip , αλλά και για την συνεργασία του για περίπου τρεις δεκαετίες με τους U2 και τους Depeche Mode. Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει ο Iain Canning και Emile Sherman που είναι η ομάδα πίσω από την πολύ επιτυχημένη ταινία «The King's Speech».

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget