y

Killah P κηδεία του Παύλου Φύσσα

kideia pavlos fyssas. Η αστυνομία ερευνά την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων πίσω από τη φονική συμπλοκή καθώς ο δράστης, 45 ετών που συνελήφθη, φέρεται να ανήκει στον χώρο της ακροδεξιάς και το θύμα στην ακροαριστεράς.
Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του Παύλου Φύσσα.
Η κηδεία του γνωστού, με το ψευδώνυμο Killah P, τραγουδιστή της χιπ χοπ μουσικής, θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στο νεκροταφείο Σχιστού.Ο 34χρονος Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός χθες τα ξημερώματα από μαχαιριά που δέχτηκε στην καρδιά. Ο 34χρονος ανήκε, όπως και ο πατέρας του, στο Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, αλλά προτιμούσε να ασχολείται με τη μουσική.

Ο δράστης της επίθεσης που κατηγορείται ότι ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, συνελήφθη αμέσως από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή. Xθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 το πρωί του Σαββάτου. Ο 45χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες -πρόκειται για τη σύζυγο του δράστη, μία ακόμα γυναίκα που φέρεται ως συγγενικό πρόσωπο και τον υπεύθυνο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά- θα οδηγηθούν σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον ανακριτή της εισαγγελίας Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν. Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια έρευνας από την αστυνομία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά βρέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.Στο μεταξύ 34 άτομα από τα 130 που προσήγαγε η αστυνομία, έχουν συλληφθεί συνολικά στη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Κερατσίνι και στη Νίκαια, όπου πραγματοποιήθηκαν αντιφασιστικές διαδηλώσεις.Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έξω από το αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πειραιά πιθανόν σήμερα.

Τα τελευταία λόγια του Παύλου Φύσσα...
Τις τελευταίες δραματικές στιγμές περιέγραψε ένας από τους φίλους του που ήταν παρών στο τραγικό περιστατικό.«Μας περικύκλωσαν 45 άτομα της Χρυσής Αυγής με ρόπαλα στα χέρια, πάνω από την Τσαλδάρη κάποιοι χρυσαυγίτες είχαν κλείσει με τα αμάξια τους τη λεωφόρο, την οποία ανέβαιναν ανάποδα με τα αυτοκίνητά τους.Νιώσαμε ότι δεν θα γλιτώσουμε εύκολα από αυτούς. Ο Παύλος μας φώναξε «τρέξτε, τρέξτε». Αρχίσαμε να τρέχουμε. Ο Παύλος σταμάτησε να τρέχει για να τους καθυστερήσει και να τους απωθήσει, να μην φτάσουν σ' εμάς. Αρχίσανε να παλεύουν. Πήγε να φύγει, εκείνη τη στιγμή κατέβηκε ένας χρυσαυγίτης από ένα αμάξι που ήταν παρκαρισμένο δίπλα. Ο Παύλος του φώναξε «τι θα γίνει, θα μας σκοτώσετε τώρα;Εκείνος τον μαχαίρωσε. Του κάρφωσε το στιλέτο στην καρδιά. Μετά αρχίσανε οι χρυσαυγίτες να τρέχουνε. Τότε εμφανίστηκε η ομάδα ΔΙΑΣ. Ο Παύλος είχε τις αισθήσεις του. Προσπάθησε να πλησιάσει τους αστυνομικούς, ενώ ήταν μαχαιρωμένος και τους φώναξε: Αυτός με μαχαίρωσε, πιάστε τον», καταλήγει.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget