y

Ζαρούλια vs Δραγασάκης video

Η βουλευτής Ελ. Ζαρούλια επιτέθηκε με απαράδεκτες εκφράσεις στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη, προσβάλλοντας την κόρη του(δείτε το βίντεο στο 2:20).

"Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων κόρη;", είπε η κα Ζαρούλια αφήνοντας άφωνους τους βουλευτές
Η ομιλία της Ελένης Ζαρούλια, διακόπηκε από τον προεδρεύοντα Ιωάννη Καλαντζή, ο οποίος ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά.
"Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα και να αναφέρεστε σε παιδιά; Για τον κύριο Δραγασάκη πείτε ό,τι θέλετε. Είστε και εσείς μάνα. Όχι στα παιδιά αναφορές".
"Σκεφτόμαστε και τα παιδιά της Χρυσής Αυγής", απάντησε η βουλευτής.
Η Ελ.Ζαρούλια συνέχισε καλώντας τον κ. Δραγασάκη "να ανατρέξει στους νεκρούς της Marfin και στις ανακοινώσεις που βγήκαν από τα συντρόφια του υπέρ των Αλβανών εγκληματιών για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιος υπονομεύει το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδας μας. Δεν έχουμε προσωπικά με τον κ. Δραγασάκη είναι η πολιτική η αντιπαράθεση αλλά μην μας πουλάει πνεύμα και από πάνω".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος

Η κόρη του Δραγασάκη, Βουλευτή του Συνασπισμού, είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα όπλων και ναρκωτικών και βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό. Έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Στην κατάθεσή της η κόρη Δραγασάκη λέει:«χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει, μένω από δω κι από κει…Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες, ενώ η Αστυνομία χαρακτηρίζει την υπόθεση από τις πιο περίεργες και σκοτεινές των τελευταίων χρόνων κάτι υπέρ του οποίου συνηγορεί και το ότι το δικαστήριο αποφάσισε η κόρη Δραγασάκη να μείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη


τα ... αγγελούδια του Κουράκη:

http://www.youtube.com/watch?v=kOcm4P7Hd8s

το ... καμάρι του Βούτση:

Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, όπως και πρωτοδίκως, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, στον αναρχικό Γιώργο Βογιατζή-Βούτση, που κρίθηκε ένοχος για την ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη στις 3 Οκτωβρίου 2007, στην οποία είχε πάει με ποδήλατο.

Ο νεαρός καταδικάστηκε για τις κατηγορίες της ληστείας, παράνομης οπλοφορίας και ...
παράνομης οπλοκατοχής κατά μετατροπή της κακουργηματικής κατηγορίας της διακεκριμένης κατοχής εκρηκτικών.

Το δικαστήριο με ανάλογη πρόταση του Εισαγγελέα Έδρας, έκρινε πως ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση να χρησιμοποιήσει κατά ανθρώπων το όπλο και την χειροβομβίδα που είχε στην κατοχή του.

Απολογούμενος ο Γιώργος Βογιατζής - Βούτσης υποστήριξε ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του, χωρίς όπως τόνισε, αυτό να σημαίνει πως προτίθεται να την επαναλάβει και επεσήμανε ότι η ιδεολογία του δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει βία κατά ανθρώπων.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο πατέρας του κατηγορουμένου, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μόνο ο ίδιος μπορεί να πει γιατί το έκανε αυτό. Είναι μια πράξη που με υπερβαίνει από πλευράς επιλογών. Δεν έχω αυτήν την ιδεολογική κατεύθυνση, ωστόσο, κατανοώ πως αντιδρά η νεολαία».

Οι υπάλληλοι της τράπεζας που κατέθεσαν στο δικαστήριο περιέγραψαν ως ευγενικό τον δράστη και είπαν ότι κρατούσε την χειροβομβίδα και το πιστόλι μόνο για εκφοβισμό. Μάλιστα όπως κατέθεσαν, αφού του έδωσαν τα χρήματα, ο νεαρός τους ευχαρίστησε.

τα ... τσακαλάκια του Νιώτη:

Για κακούργημα διώχθησαν γιος και κόρη του Γρ. Νιώτη

Απολογήθηκαν στον ανακριτή Πειραιά οι 22 νεαροί που συνελήφθησαν στο αντιεξουσιαστικό στέκι "Ρεσάλτο", στο Κερατσίνι. Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σύσταση και συμμορία, σε βαθμό κακουργήματος καθώς και για φθορές σε βαθμό πλημμελήματος.

Ανάμεσά τους είναι και τα δυο παιδιά του Α΄ αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Γρηγόρη Νιώτη.

Η σύλληψη έγινε σε ένα παλιό σπίτι, στέκι αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι «Ρεσάλτο».

Εντός του χώρου, οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν και κατέσχεσαν 200 κενά μπουκάλια, 2 μπιτόνια εύφλεκτο υλικό, 7 κοντάρια, 3 κράνη, 2 καλέμια, 13 αντιασφυγιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, χειροβομβίδα κρότου λάμψης και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οσον αφορά τους 42 καταληψίες του δημαρχείου Κερατσινίου, ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για 3 τουλάχιστον πλημμελήματα, και τους παρέπεμψε να δικασθούν στο αυτόφωρο.


o ... ευγενής γιός του Καφετζόπουλου:

Απόκριες του 2003 στην Πάτρα όταν τότε ο γιός του Γιώργος 18 ετών συνελήφθηκε μαζί με άλλους 15 νεαρούς να σπάνε καταστήματα, να τα λεηλατούν και να βάζουν φωτιές στο κέντρο της Πάτρας.

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget