y

Νεκρός ο Αλβανός Μαριάν Κόλα MARIAN KOLA video

Βροσίνα Ιωαννίνων- Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τη φονική συμπλοκή με τον Αλβανό κακοποιό Κόλα αλλά και βίντεο από το σημείο που σκοτώθηκε ο ίδιος και τραυματίστηκε αστυνομικός των ΕΚΑΜ.

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα από την ΕΛΑΣ ο Μάριαν Κόλα ο οποίος σκοτώθηκε σε αστυνομική επιχείρηση στα Ιωάννινα κοντά στα σύνορα με την Αλβανία.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, "σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, ανακοινώνεται ότι, όπως διακριβώθηκε δακτυλοσκοπικά, ο ένοπλος δράστης που τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα τα ξημερώματα, στην περιοχή Βροσίνα Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς, είναι ο αναζητούμενος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, υπήκοος Αλβανίας KOLA MARIAN.

Στο χώρο της συμπλοκής, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov με διπλό γεμιστήρα, ένα πιστόλι Glock με δύο γεμιστήρες και μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα.

Ο τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», όπου υπεβλήθη σε επέμβαση.

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δεύτερου ένοπλου δράστη".

Εν τω μεταξύ, στο ρέμα του Ζαλογγοπόταμου, σε απόσταση 600 μέτρων από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο διαβόητος κακοποιός Μαριάν Κόλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα σακίδιο με τρόφιμα.

Τα ευρήματα, θεωρούν οι αστυνομικοί, ότι ανήκουν στον καταζητούμενο αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος κατόρθωσε να διαφύγει τα ξημερώματα, κατά την ένοπλη συμπλοκή με άνδρες της Αστυνομίας.

Από τις 6 το απόγευμα στις έρευνες, οι οποίες επικεντρώνονται στα χωριά του Κάτω Ζαλόγγου, συμμετέχει και ένα υπερσύγχρονο ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget