y

Η πριγκίπισσα Kate πρόκειται να παραδώσει τη βασιλική δέσμη της χαράς της, τον Ιούλιο

Η πριγκίπισσα Kate πρόκειται να παραδώσει τη βασιλική δέσμη της χαράς της, τον Ιούλιο - και αυτό είναι μόνο ένα πακέτο.Δίδυμα τρέχει στις δύο πλευρές της (αυτό του Prince William και αυτό της οικογένειας της), αλλά μία 12βδομη τομογραφία έδειξε ότι η Kate Middleton μετέφερε μόνο ένα πιθανό διάδοχο του Βρετανικού θρόνου.Επίσης, η μητέρα πέρα από την ιδιαίτερα δυσάρεστη μορφή της ασθένειας, ανάγκασε το Prince William να βιαστούνε να πάνε σε ένα νοσοκομείο του Λονδίνου - και να αποκαλύψει ό,τι είχε ένα μυστικό ακόμα και τη γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ."Οι Royal Υψηλοτήτων, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν ότι περιμένουμε ένα μωρό, τον Ιούλιο," μια δήλωση από το Παλάτι του Αγίου Ιακώβου είπε.

"Η κατάσταση της Δούκισσα συνεχίζει να βελτιώνεται από την παραμονή της στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα."

Το παιδί τους θα είναι η τρίτη στη σειρά για το θρόνο, είτε είναι ένα αγόρι ή ένα κορίτσι.Η Kate, πιστεύεται ότι είναι 13 έως 14 εβδομάδων έγκυος. Αν κάνετε τα μαθηματικά, φαίνεται συνέλαβε στα μέσα Οκτωβρίου.H Kate θα μπορούσε να μεταφέρει περισσότερα από ένα παιδί αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο με υπερέμεση εγκυμοσύνης.

Η άθλια ασθένεια που επηρεάζει 1 στους 50 μέλλουσες μητέρες και συχνά πλήττει τις γυναίκες που μεταφέρουν δίδυμα.Η Kate πέρασε τρεις νύχτες στο νοσοκομείο και χαμηλά αφότου απελευθερώθηκε από το νοσοκομείο,πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με τον William στο σπίτι της οικογένειάς της. Αλλά προσχώρησαν στην βασιλική οικογένεια για την παραδοσιακή σουτ φασιανός την Boxing Day, την ημέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget