y

Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής ΑΙΓΙΟ 6/7

Σάββατο 6/7 και ώρα 20:00.Επί ποδός θα βρίσκεται για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, μόνο που αυτή τη φορά, οι δυνάμεις θα μεταφερθούν στο Αίγιο.
Εκεί έχει προγραμματίσει να κάνει εκδήλωση η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και έτσι, σύμφωνα με το patrastimes, άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ετοιμάζουν και αυτοί αντισυγκέντρωση.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Χρυσή Αυγή το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουλίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της οργάνωσης ομιλία από τον βουλευτή Λάρισας, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, καθώς και τον βουλευτή Αχαΐας Μιχάλη Αρβανίτη, με θέμα τα αγροτικά ζητήματα καθώς και τις πολιτικές εξελίξεις.
Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: «Είναι μια ευκαιρία για τους αγρότες της Αιγιάλειας να ακούσουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τα αγροτικά ζητήματα και τις προτάσεις του κινήματός μας για την επίλυση των προβλημάτων της πολύπαθης αγροτικής παραγωγής, έναν από τους σημαντικότερους τομείς για την εθνική οικονομία και την ζωή του τόπου».


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget