y

Muhtesem Yuzyil Deniz Cakir

muhtesem yuzyil deniz cakir sah sultan. Είναι από τις πιο καυτες παρουσίες της τουρκικής τηλεόρασης και έχει κερδίσει αρκετές φορές τον τίτλο αυτόν σε ανάλογες ψηφοφορίες. Ο λόγος για την Ντενίζ Τσακίρ, που υποδύεται τη «Σαχ Σουλτάνα», την αδελφή του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή». Διαβάστε και μάθετε τα πάντα για τη ζωή της.

Η Ντενίζ Τσακίρ γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 1983 στην Aγκυρα. Αποφοίτησε από το σχολείο και σπούδασε θέατρο στο Πανεπιστήμιο της Aγκυρας. Τελειώνοντας τις σπουδές της αποφάσισε να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη και να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Φήμες λένε πως η Ντενίζ αποφάσισε να γίνει ηθοποιός σε πολύ μικρή ηλικία, όταν ένα βράδυ μαζί με τον παππού της είχε δει ένα έργο. Η ίδια εμπνεύστηκε από το χαρακτήρα και έτσι αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Για την ιστορία να πούμε πως ο εν λόγω χαρακτήρας ονομαζόταν «Ντενίζ».

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε θεατρική παράσταση, ενώ η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2004 και αργότερα ακολούθησαν κι άλλες, όπως το 2006 στην κωμωδία «Iste Benim». Eχει δανείσει τη φωνή της σε μεταγλωττισμένες ταινίες (όπως το Iron Man και το Kung Fu Panda), ενώ τραγουδάει κιόλας. Το 2009 κυκλοφόρησε ένα CD με ερωτικά τραγούδια από τα έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Το 2013 φαίνεται πως είναι η χρονιά της, αφού από τις 13 Ιανουαρίου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» υποδυόμενη την αδελφή του Σουλτάνα, τη Σαχ Σουλτάνα.Η Ντενίζ Τσακίρ διατηρεί εδώ και δύο χρόνια δεσμό με τον επίσης ηθοποιό Ιμπραήμ Τσελικόλ, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Iffet», όπου συμπρωταγωνιστούσαν και από τότε είναι μαζί.
ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σήμερα 21-6

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget