y

Ελληνικη μπυρα Mary Rose Beer

Η Mary Rose είναι μια απολαυστική red ale αγγλικού τύπου με μοναδική γεύση φρούτων και καραμέλας, πλούσιο άρωμα, και φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικά. Μπύρα με ιδιαίτερα έντονη και μακράς διάρκειας επίγευση, παράγεται από... υψηλής ποιότητας υλικά στην Εύβοια, στο υπερσύγχρονο μικροζυθοποιείο της Septem Microbreweries.
Η Mary Rose παρασκευάζεται με βάση μια αγγλική συνταγή εμπνευσμένη από το ομώνυμο θρυλικό πλοίο του βασιλικού στόλου της Αγγλίας, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον περίφημο βασιλιά Ερρίκο Η'. Το πλοίο αυτό αποτελούσε την κορωνίδα του στόλου των Άγγλων για πολλά χρόνια πρωταγωνιστώντας σε πολλές ναυμαχίες. Το πλοίο πήρε το όνομα Mary Rose από τον ίδιο τον βασιλιά ο οποίος έδωσε το όνομα της αδερφής του Mary στην οποία είχε ιδιαίτερη αγάπη και το προσωνύμιο Rose μιας και το ρόδο ήταν το σύμβολο-έμβλημα της βασιλικής οικογενείας.
Μάλιστα, μετά από τις πρόσφατες διακρίσεις το μουσείο όπου βρίσκεται το αυθεντικό καράβι της Mary Rose, στο Portsmuth (το οποίο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα «κειμήλια» της ιστορίας του Ναυτικού της Αγγλίας) θα διαθέτει την μπύρα προς πώληση στους επισκέπτες του ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι επίσημες εξαγωγές της Mary Rose στην Μ. Βρετανία.



Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget