y

KARADAYI EPISODES 19-20-21-22-23

Στο 19ο επεισόδιο τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, μια ξεχωριστή βραδιά αρχίζει με την ερωτική εξομολόγηση του Μαχίρ στη Φεριντέ. Τυχαία όμως, ο Τουργκούτ γίνεται μάρτυρας του ρομαντικού τετ α τετ τους. Ύστερα από όσα βλέπει, καταρρακώνεται και ψάχνει παρηγοριά στη Σερρά. Ο Γιασίν, ανακαλύπτει νέες, συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με τη Σερρά, ενώ ο Μαχίρ και η Φεριντέ την υποψιάζονται ως συνένοχο στην υπόθεση. Η Σερρά βρίσκει τις αποδείξεις που αναζητούσε, ώστε να επιβεβαιώσει τα συναισθήματα του Τουργκούτ προς τη Φεριντέ. Παράλληλα με όλα αυτά, ο Τουργκούτ προκειμένου να μην εμφανιστεί στη δική η Σερρά, αποφασίζει να τη φυγαδεύσει στο Παρίσι. Εκείνη όμως θα κάνει μια ριψοκίνδυνη κίνηση, που θα τον αιφνιδιάσει.

Στο 20ο επεισόδιο την Τρίτη 18 Ιουνίου, ο Ορχάν πηγαίνει στο δικαστήριο για να μιλήσει στη Φεριντέ, όταν συναντάει τυχαία τον αδελφό του. Η Σερρά δίνει κατάθεση στη Φεριντέ και αποκαλύπτει κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τη μέρα του φόνου. Κανείς όμως δεν γνωρίζει πως για άλλη μια φορά, δεν λέει την αλήθεια. Με την ομολογία της Σερρά, ο Μαχίρ αρχίζει να ερευνά από διαφορετική οπτική τα γεγονότα ανήμερα του εγκλήματος. Η Φεριντέ απογοητευμένη από τα λεγόμενα της Σερρά σχετικά με τον Τουργκούτ, διαπληκτίζεται μαζί του. Ο Μπουλέντ μπλέκει όλο και πιο πολύ στην παγίδα που του έχει στήσει ο Νετζέντ και αυτή τη φορά παρασύρει και τον Ορχάν. Η Φεριντέ θα κάνει μια κίνηση που θα φέρει σε αμηχανία την οικογένεια Καρά και σε πολύ δύσκολη θέση τον Μαχίρ.

Στο 21ο επεισόδιο την Τετάρτη 19 Ιουνίου, ο Μαχίρ είναι σαστισμένος εξαιτίας της αιφνιδιαστικής επίσκεψης της Φεριντέ στο σπίτι του. Η Σαφιγιέ συγκρατεί τον Ορχάν για να μην αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον αδελφό του. Ο Μεχμέτ Σαήμ, μαθαίνει πως η Φεριντέ πέρασε μια βραδιά στο Μπολού με τον Μαχίρ και τον προειδοποιεί… με τον δικό του τρόπο. Ο Μαχίρ, αποκαλύπτει ένα - ένα τα ψέματα του Τουργκούτ στη Φεριντέ. Εκείνος όμως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον Μαχίρ κι έτσι, ανακοινώνει πως αποσύρεται από την υπόθεση του Ναζίφ Καρά. Ο Τουργκούτ που ξεχειλίζει από μίσος για τον Μαχίρ, ετοιμάζει νέα σχέδια για να διαλύσει την οικογένεια Καρά. Η Φεριντέ ανακοινώνει πρώτα στον Μαχίρ την απόφασή της σχετικά με τον πατερά του.

Στο 22ο επεισόδιο την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ο Ναζίφ είναι πλέον ελεύθερος και απολαμβάνει ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του. Από την άλλη, ο Τουργκούτ θέτει σε εφαρμογή τα σατανικά σχέδια που έχει οργανώσει εις βάρος της οικογένειας Καρά. Ο Νετζντέτ, μπαίνει κρυφά τη νύχτα στο σπίτι του Ναζίφ, με σκοπό να απαγάγει τον μικρό Ναζίφ. Η Φεριντέ, προσκαλεί τον Μαχίρ στα γενέθλια του πατέρα της, ενώ ο Ορχάν αποδέχεται τη δουλειά που του προτείνει ο Νετζέντ. Ο Μαχίρ, κρύβει από τον πατέρα του πως είναι ερωτευμένος με τη Φεριντέ. Η Αϊτέ όμως, καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο, προκειμένου να μάθει ο Ναζίφ την πραγματικότητα.

23ο επεισοδιο, την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Τα κακόβουλα σχέδια του Τουργκούτ έχουν τεθεί ήδη σε εφαρμογή. Η οικογένεια Καρά, η οποία είναι συντετριμμένη εξαιτίας της απαγωγής του μικρού Ναζίφ, ταράζεται μ’ ένα νέο που φτάνει από τον Ορχάν. Ο Οσμάν, αντιλαμβάνεται πως ο αδερφός του σχετίζεται μ’ αυτή την πλεκτάνη. Κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων, ο Ναζίφ δέχεται ένα τηλεφώνημα. Μετά απ’ αυτό, γνωρίζει τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει για να σώσει τον εγγονό του. Η Φεριντέ, που περιμένει τον Μαχίρ να φτάσει στα γενέθλια του πατέρα της, απογοητεύεται όταν εκείνος δεν εμφανίζεται. Την απουσία του Μαχίρ εκμεταλλεύεται αμέσως ο Τουργκούτ, ο οποίος δεν αφήνει μόνη τη Φεριντέ.

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget