15/5/13

Αντζελινα τζολι διπλη μαστεκτομη

Αντζελινα τζολι διπλη μαστεκτομη-Angelina Jolie dipli mastektomi. Μπορεί η Angelina Jolie να πήρε την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της κάνοντας διπλή μαστεκτομή, αλλά όπως τόνισε στο editorial της στους «New York Times», το έκανε για το καλό της οικογένειας της, αλλά και του ίδιου της του εαυτού!Αυτό που κάνει όμως ηρωικό το εγχείρημα της, είναι πως πέρα από τα επίπονα χειρουργεία που διήρεκσαν τρεις ολόκληρους μήνες, η 37χρονη ηθοποιός έπρεπε παράλληλα να διατηρήσει τους φυσιολογικούς ρυθμούς στην οικογένεια της, και να μην επηρεαστεί αρνητικά η ζωή της με τον Brad Pitt αλλά και τα έξι παιδιά τηςΠηγές κοντά στο ζευγάρι, αποκαλύπτουν στα ξένα ΜΜΕ, πως η Jolie υπερέβαλλε εαυτόν για τρεις ολόκληρους μήνες προκειμένου να τα καταφέρει και να ανταπεξέλθει.
Angelina Jolie Double Mastectomy Decision VIDEO


«Παρά τις μυστικές εγχειρήσεις, τα πράγματα έδειχναν φυσιολογικά προς τα έξω. Τα παιδιά διατήρησαν το πρόγραμμα τους. Πήγαιναν κανονικά καθημερινά στο σχολείο, και συνέχιζαν κανονικά τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες».
Μάλιστα, στο κείμενο της, όπου εξηγεί την «ιατρική της απόφαση», η 37χρονη ηθοποιός τονίζει πως τα έξι της παιδιά υπήρξαν πολύ γενναία όλο αυτό το δύσκολο διάστημα: «Είναι ανακουφιστικό, πως δεν βλέπουν κάτι το οποίο τα κάνει να μην νιώθουν άνετα. Μπορούν να δουν τις μικρές ουλές μου, και μέχρι εκεί.Όλα τα άλλα, είναι απλά η Μαμά τους, όπως πάντα ήταν. Και ξέρουν πως τα αγαπώ πολύ, και πως θα κάνω τα πάντα ώστε να είμαι δίπλα τους, όσο περισσότερο μπορώ», κατέληξε στο συγκινητικό της μήνυμα.Ακόμα πιο συγκλονιστικό, είναι πως όλο αυτό τον καιρό, πέρα από την προσπάθεια της να διατηρήσει φυσιολογική την οικογενειακή της ζωή, η Angelina συνέχιζε κανονικά και όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ:

2 Φεβρουαρίου: Ξεκινά τις θεραπείες για τη διπλή μαστεκτομή, ξεκινώντας με επέμβαση στις θηλές, η οποία αποκλείει την ασθένεια από τους αγωγούς του στήθους, και βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή.

16 Φεβρουαρίου: Yποβάλλεται στη διπλή μαστεκτομή. Ένα χειρουργείο που διαρκεί 8 ώρες, στο οποίο αφαιρούνται οι ιστοί του στήθους, πριν τοποθετηθούν προσωρινά «γεμίσματα» στο σημείο αυτό.

26 Μαρτίου: Μετά την εγχείρηση, τη βλέπουμε στη Δημοκρατία του Congo μαζί με το Βρετανό Υπουργό Εξωτερικών.

4 Απριλίου: Δίνει το παρόν στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής των Γυναικών στη Νέα Υόρκη, και μάλιστα σε πολύ μεγάλα κέφια.

11 Απριλίου: Κάνει κι άλλη δημόσια εμφάνιση, αυτή τη φορά, στο Λονδίνο.20 Απριλίου: Yποβάλλεται στην τελική εγχείρηση, όπου στα στήθη της τοποθετούνται εμφυτεύματα.

27 Απριλίου: Η ιατρική διαδικασία ολοκληρώνεται και οι γιατροί την ενημερώνουν πως το χειρουργείο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, και οι πιθανότητες να προσβληθεί από καρκίνο του στήθους, μειώθηκαν στο 5% από το 87%.

14 Μαΐου: Αποκαλύπτει με editorial στους «New York Times», την ηρωική της απόφαση.

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος15/5/13 22:36

    Η αντζελινα τζολι ειναι πολυ εξυπνη που ειπε οτι εκανε μαστεκτομη και ετσι γλυτωσε τα κουτσομπολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...