ηοτ δοψ λιστα-hot doc lista-Το HOT DOC φέρνει στη δημοσιότητα τα ονόματα 2.059 Ελλήνων οι οποίοι έχουν λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας. Πρόκειται για τη λίστα Λαγκάρντ η οποία επί δύο τουλάχιστον χρόνια περιφέρεται από συρτάρι σε συρτάρι και από τσέπη σε τσέπη υπουργού, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα μέσο πολιτικού και οικονομικού εκβιασμού.
Οι άνθρωποι που υπάρχουν στη λίστα δεν είναι απαραίτητα φοροκλέφτες, ούτε διαχειριστές μαύρου χρήματος. Υπάρχουν όμως εκατοντάδες εμφανείς περιπτώσεις συναλλασσόμενων με την τράπεζα που εμφανίζουν καταθέσεις που δεν ταιριάζουν με καμιά επαγγελματική τους δραστηριότητα. Η απόφασή μας να δημοσιεύσουμε τα ονόματα είναι συνειδητή και εκτός από την ενημέρωση στόχο έχει να χτυπήσει το νοσηρό κλίμα που δημιουργείται στη χώρα βάζοντάς την να δέχεται βολές από τη λάσπη του υπονόμου που πέφτει συνεχώς στον ανεμιστήρα.
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ!
"Νίκος Παπανδρέου", "Γιώργος Τράγκας", "οικογένεια Χατζηϊωάννου", το επώνυμο "Λαλαούνης" το επώνυμο "Λάμψιας", "Καίσαρης", "Καρακίτσος" της "Καρακίτσος Security", "Πελέκη", "Σοφοκλής Πρινιωτάκης", "Σιγάλας" "Π. Τσάκος" (εφοπλιστής), όλη η οικογένεια "Μπόμπολα", "Νίνα Ποταμιάνου", "Κων/νος Κωνσταντινίδης" (Medixin,Δερματολόγος), "Δημήτρης Κοπελούζος", "Νίκος Τσάκος", "Λαυρέντης Λαυρεντιάδης" (ο γνωστός από την PROTON BANK), "Βιλδιρίδης" (κοσμήματα), "Σπύρος Μεταξάς", "Γιάννης Φιλίππου", "Βερναρδάκης", "Νίκος Γουλανδρής", "Γιάννης Τράγκας" (γιος του Γιώργου), Δημήτρης Τζιώτης (παλαιότερα είχε διεκδικήσει την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ), "Καπράλος" (Χρηματιστήριο).Στην θέση 1263 προβάλλει το όνομα του Αντώνη Σαμαρά! Προφανώς πρόκειται για συνωνυμία και συνεπωνυμία, διότι ακριβώς από δίπλα αναφέρει civil engineer, δηλαδή πολιτικός μηχανικός!
Αξίζει να αναφερθεί ότι στην περίφημη λίστα υπάρχουν πολλές γυναίκες με την ένδειξη housewife", δηλαδή σύζυγος!
ΠΗΓΗ protothema-koutipandoras-gr + makeleio-gr


Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγένθυση


Σελίδα 1

Σελίδα 2

Σελίδα 3

Σελίδα 4

Σελίδα 5

Σελίδα 6

Σελίδα 7

Σελίδα 8

Σελίδα 9