viografiko mparmparousis konstantinos xrysh aygh
Εκτος τον Μιχαλολιακο και ο Βουλευτης Καραισκακης Μπαρμπαρούσης στη Βουλή...
Ο άνεργος ηλεκτρολόγος, που φυσιογνωμικά θυμίζει ήρωα της επανάστασης του 1821 εκλέγεται στην Αιτωλοακαρνανία με τη Χρυσή Αυγή...
Συνεχίζουν να απασχολούν την κοινή γνώμη οι βουλευτές του εκλέγονται με τη Χρυσή Αυγή. Μετά τον Γιώργο Γερμένη, γνωστό και ως «Kaiada», σειρά για σχολιασμό από τα Μέσα Ενημέρωσης έχει ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, που εκλέγεται στην περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας.Ο κ. Μπαρμπαρούσης απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας κυρίως λόγω της εμφάνισής του, που παραπέμπει σε ήρωα της επανάστασης του 1821 και συγκεκριμένα στον Γεώργιο Καραϊσκάκη, που σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του στο εθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής δημιουργεί εύλογα συνειρμούς.Να σημειωθεί πως ο κ. Μπαρμπαρούσης, ο οποίος είναι άνεργος ηλεκτρολόγος από το χωριό της Μπαμπίνης Ξηρομέρου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ήταν πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.
Το σύνθημα που αγαπά ο «Καραϊσκάκης» είναι: «Να ξεβρωμίσει ο τόπος». Ασπάζεται πλήρως την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και δηλώνει εθνικιστής από μικρό παιδί. Το θέμα όμως είναι ότι την ώρα που τάσσεται υπέρ της απέλασης όλων των αλλοδαπών, ο ίδιος είναι παντρεμένος με αλλοδαπή!
Ο κύριος Μπαρμπαρούσης είναι παντρεμένος , ενώ η πρώτη του γυναίκα ήταν αλλοδαπή από το Μεξικό! Με συνέντευξη που παραχώρησε στο οrthodoxia-ellhnismos.gr, αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, που του έδωσε το παρατσούκλι »Καραϊσκάκης». Όπως είπε »έτυχε να μοιαζω με τον Καραϊσκακη. Είμαι οικογενειαρχης. δεν μπορει να γινει συγκριση σε καμια περίπτωση. Εμεις δεν μπορουμε να φτασουμε ότι στο μικρο δαχτυλακι αυτούς τους ανθρώπους»Ο νέος βουλευτής της Χρυσής Αυγής τονίζει πως μπήκε στην πολιτική επειδή αγαπάει την Ελλάδα. »Θα θελα να ασχοληθω με αγροτικα θεματα. Να μην έχουμε κρεμμυδια απο τον Καναδα και πατάτες από την Αιγυπτο. Αγαπουσα από μικρός την Ελλάδα και ήθελα να την βλέπω να είναι πάντα πρώτη».

Δείτε στο VIDEO ολόκληρη την συνέντευξη του Καραϊσκάκη της Χρυσής Αυγής...
Κ. Μπαρμπαρούσης: "Από μικρό παιδί είμαι Εθνικιστής!"