7/2/12

ADINI FERIHA KOYDUM

Ακομα μια Τουρκικη σειρα μετα τις:
1001 ΝΥΧΤΕΣ
ASIMENIA FEGGARIA-GUMUZ
TO AGIAZI TOU EROTA
EZEL
EROTAS+ΤΙΜΟΡΙΑ
PEIRASMOS

ADINI FERIHA KOYDUM GREEK

Η Feriha είναι ενα νέο κορίτσι που ζει σε ενα ακριβό προάστειο της Κωνσταντινούπολης, το Etiler.Ο πατέρας της εργάζεται ως θυρωρός/υπεύθυνος στο συγκρότημα κατοικιών που μένει η Feriha, και ως αντάλαγμα παρέχεται στην οικογένεια της ενα μικρό διαμέρισμα απο το συγκρότημα.Η Feriha είναι έξυπνη, γι'αυτό και γίνεται δεκτή σε ενα ακριβό πανεπιστήμιο, στο οποίο δεν αργεί να γίνει δημοφιλής και αγαπητή στους συμφοιτητές της.Στους συμφητοιτές της, συμπεριλαμβάνεται και ο Emir, ο οποίος ειναι ενας πλούσιος και γοητευτικός "playboy" που η Feriha δεν αργεί να ερωτευθεί!Εκείνη, φοράει τα ακριβά ρούχα των συνομηλίκων της γειτονιάς της, για να φαίνεται πλούσια


ADINI FERIHA KOYDUM VIDEO
διαβάστε περισσότερα!

Philips SE8881B

Το Philips SE8881B Think Link προσφέρει απόλυτη άνεση και κορυφαία εμπειρία ήχου. Λάβετε και πραγματοποιήστε κλήσεις από σταθερό δίκτυο ή δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, από μία μόνο συσκευή!

Όλες οι κλήσεις από μία συσκευή - Απολαύστε κορυφαία ποιότητα ήχου

MySound: Προσωπικά προφίλ ήχων
Συσκευή χειρός ανοιχτής συνομιλίας - Μιλήστε handsfree

Επωφεληθείτε από τη μοναδική της άνεση

Έγχρωμη οθόνη TFT υψηλής ανάλυσης 6,1 εκ. (2,4")
Εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις από σταθερό και κινητό δίκτυο, από το σταθερό του σπιτιού
Συνδέει δύο κινητά τηλέφωνα στο σταθερό σας, μέσω Bluetooth
Τηλεφωνικός κατάλογος 200 ονομάτων στο σταθερό, 500 στο κινητό
Φορτίζει iPhone και κινητά (δεν περιλαμβάνονται)

Μη χάσετε ποτέ κλήση ή μήνυμα

Αυτόματος τηλεφωνητής άμεσης πρόσβασης, στη βάση και μέσω συσκευής χειρός
Έως 60 λεπτά χρόνος εγγραφής

Προδιαγραφές

MySound - Η αντίληψη του ήχου είναι υποκειμενική και ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις ακρόασης. Γι αυτό το λόγο, το MySound σας παρέχει τρία εντελώς διαφορετικά προφίλ για τον ήχο που επιλέγετε ώστε να σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ακρόασης: Καθαρός ήχος - για φωνές με απόλυτη καθαρότητα και σαφήνεια Απαλός ήχος - για μια πιο φιλική και απαλή φωνή Ζεστός ήχος - για να ακούγεται η φωνή πιο ευχάριστη και ζεστή.
Συσκευή χειρός ανοιχτής συνομιλίας - Η λειτουργία Handsfree χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο μεγάφωνο που ενισχύει τη φωνή του καλούντα, επιτρέποντάς σας να μιλάτε και να ακούτε χωρίς να κρατάτε το ακουστικό. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να ακούν και άλλοι μια συνομιλία ή αν θέλετε να κάνετε κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα.
Όλες οι κλήσεις από το σταθερό σας - Τώρα μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις από σταθερό και κινητό δίκτυο με το τηλέφωνο του σπιτιού σας! Αυτή η συσκευή μπορεί να συνδέσει έως και δύο κινητά τηλέφωνα στο σταθερό σας μέσω Bluetooth, για απόλυτη άνεση. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε τον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού σας με τον υπολογιστή και το σταθερό σας τηλέφωνο.
Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος: <0,65 W - Τα τηλέφωνα Philips είναι ενεργειακά αποδοτικά και έχουν σχεδιαστεί με σεβασμό στο περιβάλλον. Πλέον, η καταναλισκόμενη ενέργεια σε κατάσταση λειτουργίας είναι λιγότερη από < 0,65 W. Ασφάλεια - Κρυπτογράφηση μετάδοσης, Χαρακτηριστικά δικτύου- Συμβατό: GAP, Τιμή SAR - Συσκευές χειρός Philips: <0,1 W/κιλό, Οικολογική σχεδίαση - EcoMode: αυτόματο και χειροκίνητο Ήχος Προφίλ ήχου: Mysound Μείωση θορύβου Χειριστήριο έντασης στη συσκευή χειρός Ήχοι κλήσης στη συσκευή χειρός: 10 πολυφωνικοί υψηλής ποιότητας + 5 τυπικοί Ανοιχτή συνομιλία Εικόνα/Οθόνη Μέγεθος οθόνης: 2,4" Τύπος οθόνης: Έγχρωμη TFT Oπίσθιος φωτισμός:Ναι Χρώμα οπίσθιου φωτισμού: Λευκό Αυτόματος τηλεφωνητής Αυτόματος τηλεφωνητής Plug & Play Χρόνος εγγραφής: Έως και 60 λεπτά Μετρητής μηνυμάτων στη βάση Χειρισμός τηλεφωνητή: βάση και συσκευή χειρός Ηχείο στη βάση Bluetooth Σύνδεση έως και 2 κινητών Πρόσβαση στις επαφές του κινητού Αντίγραφα ασφαλείας επαφών κινητού Ευκολία Φόρτιση κινητού: Micro USB Παρακολούθηση του χώρου Ένδειξη ημερομηνίας/ώρας Ξυπνητήρι Η συσκευή φωτίζεται σε κάθε συμβάν Πλήκτρα βάσης: Πλήκτρο ειδοποίησης Ένδειξη φόρτισης μπαταρίας Χρόνος φόρτισης: 8 ώρες Ένδειξη ισχύος σήματος Διαχείριση κλήσεων: Αναμονή κλήσης, Αναγνώριση καλούντος, Σίγαση μικροφώνου, Αναπάντητες κλήσεις, Ληφθείσες κλήσεις Ενεργ./απενεργ. ήχου πλήκτρων Αυτόματη εγγραφή Δυνατότητα πολλών βάσεων: 1 Δυνατότητα σύνδεσης πολλών ακουστικών: Έως και 4 Χωρητικότητα μνήμης Ευρετήριο: 200 ονόματα και αριθμοί + 500 καταχωρίσεις ανα κινητό Τηλεφωνικός κατάλογος: 50 καταχωρίσεις Χωρητικότητα λίστας επανάκλησης: 20 Αναγνώριση κλήσεων VIP Ρεύμα Χωρητικότητα μπαταρίας: 750 mAh Τύπος μπαταριών: AAA NiMH επαναφορτιζόμενες Τροφοδοσία ρεύματος: AC 100-240 V~50/60 Hz Κατανάλωση ρεύματος: <0,7 W
διαβάστε περισσότερα!

Kirsten Dunst

Η σούπερ σέξι Kirsten Dunst φωτογραφήθηκε πολύ σέξι για γνωστό γυνακείο περιδιοδικό και βρήκαμε τις backstage φωτογραφίες. διαβάστε περισσότερα!

Δωροδοκούσαν γιατρούς για 10 χρόνια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, Έλληνες γιατροί σε δημόσια νοσοκομεία δωροδοκούνταν για περισσότερο από μια δεκαετία από την εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού Smith and Nephew, ώστε να «πριμοδοτούν» τα προϊόντα της, σύμφωνα με την αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς.Να σημειωθεί ότι η αμερικανική εταιρεία θα πληρώσει ένα πραγματικά πολύ μεγάλο πρόστιμο, περισσότερα από 22 εκατομμύρια δολάρια, στο πλαίσιο διακανονισμού, που συνήψε με την επιτροπή κεφαλαιαγοράς και το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης. Να αναφέρουμε τέλος ότι οι κατηγορίες επικεντρώνονται στη χρήση «αφανών» τραπεζικών λογαριασμών από αντιπρόσωπο, που συνεργαζόταν με θυγατρικές της Smith and Nephew, ώστε να προωθεί χρηματικά ποσά στους γιατρούς και η δίωξη γίνεται στο πλαίσιο του αμερικανικού νόμου «περί Πρακτικών Αλλοδαπής Διαφθοράς» (Foreign Corrupt Practices Act).
Πηγή: WSJ Market Watch
διαβάστε περισσότερα!